Naast de veel voorkomende tuinkachels heeft Tuinkachelgigant ook enkele minder bekende varianten van tuinkachels in het assortiment. Dit zorgt er voor dat er altijd een geschikte tuinkachel voor je is te vinden die ook nog eens binnen de stijl van je tuin past. Een goed voorbeeld hier van is de Sanga Corten, die een zeer in het oog springende roestbruine kleur heeft.

Robuuste uitstraling

De Sanga Corten dankt zijn robuuste uitstraling aan het roestbruine cortenstaal waar tijdens het produceren van deze tuinkachel gebruik van is gemaakt. Daarnaast werken ook de afmetingen de robuuste uitstraling in de hand. De Sanga Corten is maar liefst 122 centimeter hoog en zowel 37 centimeter breed als 37 centimeter diep. De Sanga Corten springt dan ook gelijk in het oog wanneer je deze tuinkachel in je tuin plaatst. Ondanks de materiaalkeuze weegt de tuinkachel maar 17 kilo. De Sanga Corten is daardoor ook nog eens zeer mobiel.

Modern design

Het moderne design zorgt er voor dat de Sanga Corten in veel verschillende tuinstijlen past. Met name het roestbruine cortenstaal is anders dan de meeste andere tuinkachels en je maakt met deze tuinkachel dan ook een krachtig statement. Het design zorgt er ook nog eens voor dat je jarenlang plezier hebt van deze Sanga Corten tuinkachel die lang mee gaat.

Houtopslag

De Sanga Corten beschikt niet alleen over een in het oog springend design, maar heeft ook nog enkel andere eigenschappen. Heel handig is bijvoorbeeld de houtopslag onder de kachel. Dit maakt dat je niet om de zoveel tijd een nieuwe lading hout moet gaan halen. Van te voren kun je genoeg hout in de opslag leggen zodat je een hele avond de kachel aan kunt houden. Een ideale manier om extra gezelligheid en sfeer toe te voegen aan je tuin.

Tags: